Cursus creatief schrijven in Overvecht vanaf 14 maart

Cursus creatief schrijven in Overvecht vanaf 14 maart

UPDATE: De cursus zit vol. Mocht je interesse hebben om in de toekomst mee te doen, stuur dan een mail naar info@uandeyemedia.nl Dan krijg je automatisch bericht wanneer er een nieuwe cursus of workshop gepland wordt.

Vind je schrijven leuk en wil je dat, op een laagdrempelige manier, verder ontwikkelen? Heb je wel ideeën maar weet je niet hoe je verder moet? Wil je anders gaan kijken naar de plek waar je woont? En die gedachten en gevoelens op papier zetten? Doe dan mee met de cursus Creatief Schrijven op Stadstuin Klopvaart.

Overvecht vormt een bron van inspiratie om over te schrijven, van de glijbaan op station Overvecht tot de forten, de mensenmassa’s in het winkelcentrum, de Klopvaart en natuurlijk de stadstuin! In deze cursus leer je dat je overal materiaal kunt vinden om over te schrijven. We gebruiken al onze zintuigen en gaan aan de slag. Het gaat vooral om het plezier in het (samen) schrijven, een tekst hoeft niet meteen perfect te zijn en ervaring is niet vereist.

Tijdens vijf lessen (donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur) krijg je leuke, inspirerende oefeningen aangeboden en komen er een aantal basisprincipes van het schrijven aan bod.

Praktische informatie

Kosten: € 60,- voor 5 lessen, tweewekelijks op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur
Data: 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april en 9 mei.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@uandeyemedia.nl (ook voor vragen of meer informatie)