Cursus Creatief Schrijven

Cursus Creatief Schrijven

Vind je schrijven leuk en wil je dat, op een laagdrempelige manier, verder ontwikkelen? Heb je wel ideeën maar weet je niet hoe je verder moet? Wil je anders gaan kijken naar de plek waar je woont, Overvecht? En die gedachten en gevoelens op papier zetten? Doe dan mee met de cursus Creatief Schrijven op Stadstuin Klopvaart in Utrecht.

Schrijven in en over Overvecht

Overvecht vormt een bron van inspiratie om over te schrijven, van de glijbaan op station Overvecht, tot de forten, de mensenmassa’s op het winkelcentrum, de Klopvaart en de Stadstuin!

Gebruik je zintuigen

In deze cursus leer je dat je overal materiaal kunt vinden om over te schrijven. We gebruiken al onze zintuigen en gaan aan de slag. Het gaat vooral om het plezier in het (samen) schrijven, een tekst hoeft niet meteen perfect te zijn. In 5 lessen krijg je leuke, inspirerende oefeningen aangeboden en komen er een aantal basisprincipes van het schrijven aan bod.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het formulier op de site van Utrecht Natuurlijk. De kosten zijn € 60,- voor 5 lessen.
De eerste les is op donderdag 5 oktober van 14.00 –16.00. Daarna om de 2 weken op 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november en 30 november.