Te koop

Documentaire: Zielen van Utrecht

 

De documentaire Zielen van Utrecht biedt een kijkje achter de schermen, stapt even uit de hectiek van het leven en staat stil bij de dood.

 

Zielen van Utrecht werd genomineerd voor de Gouden Terebinth! Winnaar van de prijs is de organisatie of de persoon die zich volgens de jury in 2016-2017 uitzonderlijk heeft ingezet voor het behoud van de (historische) begraafplaats.

De dvd van de documentaire Zielen van Utrecht (62 min.) is verkrijgbaar voor € 12,50 inclusief verzending. Bestellen kan door het bedrag over te maken op rekening NL54 KNAB 0257 2953 13 t.n.v. U en Eye Media Productions in Utrecht.

 

Vermeld bij de betaalgegevens uw naam en adres, of stuur deze gegevens in een e-mail naar info@uandeyemedia.nl Betalen via Paypal is ook mogelijk (vermeld dan het e-mail adres suzanne@uandeyemedia.nl)

 

Boek en documentaire: Broken Dreams

 

Een historische Dakota crasht onder een viaduct, op weg naar een glansrol in Soldaat van Oranje. Het is de aanleiding voor dit toestel om terug te kijken op haar turbulente leven. Van oorlog tot postvervoer, van trots intercontinentaal vliegen tot vleugellam afwachten hoe het op je oude dag met je zal aflopen.

 

Broken Dreams  won de 2015 Best Documentary Docfeed Award en was te zien op verschillende festivals (o.a. Nederlands Film Festival) en op tv in Nederland en Amerika.

 

De dvd van de documentaire Broken Dreams (52 min.) is verkrijgbaar voor € 15,00 inclusief verzending. Er is ook een boek bij geschreven. Dat kost 25 euro. Boek en dvd samen bedraagt 30 euro.

 

Bestellen kan door het bedrag over te maken op rekening NL54 KNAB 0257 2953 13 t.n.v. U en Eye Media Productions in Utrecht. Vermeld bij de betaalgegevens uw naam en adres, of stuur deze gegevens in een e-mail naar info@uandeyemedia.nl

Betalen via Paypal is ook mogelijk (vermeld dan het e-mail adres suzanne@uandeyemedia.nl)

 

Voor meer informatie, zie www.brokendreams.eu Daar is ook het eerste hoofdstuk van het boek gratis te downloaden.

 

Concertregistratie met cd: Troubadour

 

Barry Mc Cabe, afkomstig uit Ierland, toerde de hele wereld over. Hij werkte samen met Davy Spillane op zijn zeer goed ontvangen CD “The Peace Within” en speelde met grootheden zoals Mick Taylor, Snowy White en Mark Feltham. Barry’s muziek kan het beste omschreven worden als “rock & blues with a twist of Irish”. De live CD/DVD Troubadour van Barry Mc Cabe, met Ralph Schraven en Bas Kleine, werd opgenomen in de Witte Raaf in Rucphen.

 

Troubadour werd genomineerd voor de Just Plain Folks Music Awards!

 

De dvd van de concertregistratie Troubadour (65 min.) is verkrijgbaar voor € 12,50 inclusief verzending. Bestellen kan door het bedrag over te maken op rekening NL54 KNAB 0257 2953 13 t.n.v. U en Eye Media Productions in Utrecht.

Vermeld bij de betaalgegevens uw naam en adres, of stuur deze gegevens in een e-mail naar info@uandeyemedia.nl

Betalen via Paypal is ook mogelijk (vermeld dan het e-mail adres suzanne@uandeyemedia.nl)