Te koop

Documentaire: Zielen van Utrecht

 

De documentaire Zielen van Utrecht biedt een kijkje achter de schermen, stapt even uit de hectiek van het leven en staat stil bij de dood.

 

Zielen van Utrecht werd genomineerd voor de Gouden Terebinth! Winnaar van de prijs is de organisatie of de persoon die zich volgens de jury in 2016-2017 uitzonderlijk heeft ingezet voor het behoud van de (historische) begraafplaats.

De dvd van de documentaire Zielen van Utrecht (62 min.) is verkrijgbaar voor € 12,50 inclusief verzending. Bestellen kan door het bedrag over te maken op rekening NL54 KNAB 0257 2953 13 t.n.v. U en Eye Media Productions in Utrecht.

 

Vermeld bij de betaalgegevens uw naam en adres, of stuur deze gegevens in een e-mail naar info@uandeyemedia.nl Betalen via Paypal is ook mogelijk (vermeld dan het e-mail adres suzanne@uandeyemedia.nl)

 

Boek en documentaire: Broken Dreams

 

Een historische Dakota crasht onder een viaduct, op weg naar een glansrol in Soldaat van Oranje. Het is de aanleiding voor dit toestel om terug te kijken op haar turbulente leven. Van oorlog tot postvervoer, van trots intercontinentaal vliegen tot vleugellam afwachten hoe het op je oude dag met je zal aflopen.

 

Broken Dreams won de 2015 Best Documentary Docfeed Award en was te zien op verschillende festivals (o.a. Nederlands Film Festival) en op tv in Nederland en Amerika.

 

Naast de documentaire werd er ook een boek geschreven door Suzanne van Leendert en Barry Mc Cabe, met ook daarin het levensverhaal van het vliegtuig aangevuld met veel foto’s.

 

De cockpit van het vliegtuig in de film werd omgebouwd tot een DC-3 simulator. Voor meer informatie, zie www.dakotasim.com

 

Dakota DC-3 Simulator heeft de verkoop van de dvd (52 min. Nederlands, Engels en Frans, met extra’s) en het boek overgenomen, dus zowel boek als dvd zijn daar verkrijgbaar.

 

 

 

 

Concertregistratie met cd: Troubadour

 

Barry Mc Cabe, afkomstig uit Ierland, toerde de hele wereld over. Hij werkte samen met Davy Spillane op zijn zeer goed ontvangen CD “The Peace Within” en speelde met grootheden zoals Mick Taylor, Snowy White en Mark Feltham. Barry’s muziek kan het beste omschreven worden als “rock & blues with a twist of Irish”. De live CD/DVD Troubadour van Barry Mc Cabe, met Ralph Schraven en Bas Kleine, werd opgenomen in de Witte Raaf in Rucphen.

 

Troubadour werd genomineerd voor de Just Plain Folks Music Awards!

 

De dvd van de concertregistratie Troubadour (65 min.) is verkrijgbaar voor € 12,50 inclusief verzending. Bestellen kan door het bedrag over te maken op rekening NL54 KNAB 0257 2953 13 t.n.v. U en Eye Media Productions in Utrecht.

Vermeld bij de betaalgegevens uw naam en adres, of stuur deze gegevens in een e-mail naar info@uandeyemedia.nl

Betalen via Paypal is ook mogelijk (vermeld dan het e-mail adres suzanne@uandeyemedia.nl)