U & Eye Media Productions | Wat kan ik van u leren?
16807
post-template-default,single,single-post,postid-16807,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Wat kan ik van u leren?

Wat kan ik van u leren?

12 december werd het boek Wat kan ik van u leren? gepresenteerd. Een inspirerend boek vol met levensverhalen van ouderen en prachtige foto’s, waarvoor ik het gedicht ‘Later’ schreef. Het boek is een initiatief van Edward Molkenboer die daarmee eenzaamheid onder ouderen onder de aandacht wil brengen. De opbrengst van het boek wordt gebruikt voor de speciale koffieschenk-projecten van Stichting Goed doen voor een Ander.

Het idee daarvoor is simpel en werkt als een kettingreactie. Doe goed en nodig anderen uit hetzelfde te doen, als volgt:

  • 1 persoon schenkt twee keer, twee uur koffie (totaal 4 uur);
  • de eerste keer alleen;
  • de tweede keer gaat een vriend(in) mee;
  • deze vriend(in) neemt het over als in een estafette;
  • om de tweede keer ook weer vriend(in) mee te nemen.

 

 

Op deze manier kost het iedereen maar vier uur. Terwijl eenzame ouderen als in een kettingreactie bezocht blijven worden. Het leidt tot nieuwe vriendschappen, zorgt voor verbinding en meer aandacht voor elkaar. Mooi toch!

Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van dit project en hoop dat zo veel mogelijk mensen het boek gaan bestellen (een leuk last minute kerstcadeau!) zodat ouderen niet vergeten worden!

Wil je het boek bestellen? Dat kan hier Het boek is te koop voor € 17.95.

Opmerking: Iedereen die heeft meegewerkt aan dit boek heeft een steuncode. Het is fijn als je bij de bestelling mijn code invoert: sl-414. Dan is het duidelijk dat je via mij bestelt (is niet verplicht).

 

 

 

Foto’s Fraukje Vonk

 

Meer over mijn bijdrage lezen?

Meer weten over het Koffieschenken?